2019 “Van Keezen en Ezels” 1.1

Geplaatst op

De teleurstelling over de afgelasting vorig jaar is inmiddels grotendeels verwerkt. De kleding is weer ingezameld. De decorploeg is nog of al weer bezig met herstel en onderhoud.
En ook de voorbereidingen voor de editie van 2019 zijn weer gestart. De kerngroep heeft afgelopen week weer samengezeten voor een eerste gesprek over de komende edite.

We gaan op 7 december het thema van 2018 opvoeren.
“Van Keezen en Eezels” 1.1 dus.
De spelonderdelen blijven gelijk. De indeling op en rondom de Brink hoogstwaarschijnlijk ook. Daarmee lijkt de voorbereiding een stuk eenvoudiger. Ook zit daar misschien een gevaar van het toch te lang wachten en dingen vergeten. Vandaar dat we tijdig zijn begonnen.

Natuurlijk laten we ook de spelersindeling zoveel mogelijk gelijk aan hoe we het vorig jaar hebben opgezet. Spelers die vorig jaar moesten afzeggen kunnen we beperkt proberen dit jaar nog in te passen. Veel ruimte voor extra spelers zal er echter niet zijn in verband met het niet meer beschikbaar zijn van kleding. We waren vorig jaar geheel “uitverkocht”.
Wie hiervoor in aanmerking wil komen kan zich op de site melden of via het bekende e-mail adres.